Grafoterapija- gydymas be šalutinio poveikio

Grafoterapiją šiandien naudojama viso pasaulio profesionalių psichologų kaip viena efektyviausių asmenybės koregavimo metodų. Atlikti moksliniai tyrimai, tame tarpe ir smegenų skenavimas įrodė grafoterapijos veiksmingumą. Kiekvienas, studijavęs NLP (neuro lingvistinis programavimas), smegenų chemiją ar bazinius traukos dėsnius neabejotinai įvertins teigiamą grafoterapijos poveikį.

Grafoterapija remiasi jau įrodyta smegenų veiklos ir rankų motorikos sinteze. Visai neseniai Izraelio mokslininkai paskelbė apie atradimus pagal rašysena nustatant ankstyvas Alzhaimerio stadijas. Keisdami tam tikras detales savo rašysenoje mes keičiame tam tikras savo asmenybės savybes. Rašant galima sustiprinti esamas ir sumažinti ar net panaikiti neigiamas. Jau įrodyta, kad tai nėra placebo efektas. Grafoterapijos rezultatai išlieka ilgam. Neveltui šią terapiją taiko psichologai visame pasaulyje.

Reikėtų pabrėžti, kad efektas pasiekiamas ne rašant tam tikro turinio tekstą, o kaip tai daroma. Kitais žodžiais tariant, dėmesys kreipiamas į tam tikrų zonų bei detalių rašte akcentavimą. Pasiekti rezultatų galima net nerašant raidžių ar žodžių. Grafoterapijos efektą galima pasiekti „rašant“ tam tikrus elementus, kurie net nebus raidės. Patyrę grafologijos ekspertai gana paprastų pratimų pagalba, kuriuos pasiūlo dalyviams, gali pasiekti įspūdingų rezultatų per ganėtinai trumpą laiką.

Grafoterapijos pratimai

Žmonės išbandę grafoterapiją būna nustebę, kaip, atrodytų visiškai paprastu būdu,per trumpą laiką, galima pasiekti tokių stulbinančių rezultatų. Grafoterapija patraukli ir tuo, kad, skirtingai nei gydymas cheminiais preparatais, t.y. vaistais, neturi jokio šalutinio poveikio kiek ją benaudotumėme. Paprasčiausias būdas tuo įsitikinti, tiesiog paimti į rankas patogų rašiklį ir parašyti artimam žmogui laišką.

Parašykite komentarą