Porų suderinamumas- kaip geriau pažinti vienas kitą prieš vestuves

Viena iš unikalesnių grafologijos panaudojimo sričių- porų, t.y. asmenybių suderinamumo įvertinimas. Kodėl tai gali būti svarbu ir kokiu principu atliekamas įvertinimas. Suderinamumo testui naudojamas abiejų sutuoktinių rašto pavyzdžiai, pagal kuriuos sudaromas asmenybių psichologiniai portretai. Kai kurios abiejų sutuoktinių rašte pasikartojančios savybės gali būti teigiamas veiksnys, kai kurios atvirkščiai- sukels konfliktą šeimoje. Pavyzdžiui.

Sad couple having an argument lying on bed

Abi jautrios kritikai arba abi turinčios stipriai išreikštas lyderio savybes asmenybės nesugebės ilgai ir darniai gyventi kartu. Jų gyvenimas bus nuolatinė kova be kompromisų dėl valdžios šeimoje. Taip pat ir pora, kurioje vienas turi stipriai išreikšta seksualumą, o kitam ši sritis aktuali minimaliai arba potencialas gerokai skiriasi. Anksčiau ar vėliau šis nesuderinamumas taps neištikimybės priežastimi ir pora išsiskirs. Neretai prieš vestuves buvęs švelnus ir dėmesingas kavalierius vėliau pasirodo esantis grubus ir linkęs į agresiją.  Pastaroji savybė itin aiškiai matoma rašte. Vyrai, kurių savivertė labai žema, kurie jautrūs asmeninei kritikai, kurie turi kompleksų ir prie visos paminėtų savybių puokštės pridėjus silpnybę alkoholiui, būna liguistai pavydūs ir yra potencialūs smurtautojai, tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Visą tai grafologai mato rašte. Siekiant lyčių lygybės reikėtų paminėti, kad aukščiau paminėto psichologinio portreto pasitaiko ir tarp moterų.

Dar prieš nusprendus duoti santuokos įžadus tikrai verta pažinti viens kitą labiau, juk neretai kai kurios asmens savybės atsiskleidžia po tam tikro laiko, esant tam tikroms aplinkybėms. Raštas ir be ypatingų aplinkybių pasako apie jus daugiau nei galėjote tikėtis. Prieš dešimtmetį atlikto tyrimo metu paaiškėjo, jog ilgai kartu gyvenantys vyras ir moteris yra įsitikinę puikiai vienas kitą pažįstantis. Tačiau, pasirodo, santykių trukmė nereiškia, kad puikiai pažįstate savo partnerį. Net kai tyrimo dalyviai turėjo spėti, kaip jų partneriai įvertintų savo sportiškumą, patrauklumą ar išmintį, jų spėjimai buvo teisingi tik 30 proc. Tad dar prieš mergvakarį ar bernvakarį verta atsisėsti ir parašyti keletą eilučių, kurias įvertintų profesionalus grafologas. Tegul tai bus meilės laiškas antrajai pusei. Grafologai nekreipia dėmesio į turinį, jie ieško įdomių rašysenos detalių parodančių koks žmogus yra iš tikrųjų… Tai unikali galimybė pažinti partneri net negyvenant kartu.

Kaip užsisakyti asmenybių suderinamumo testą.

Parašykite komentarą